Lakás referenciák

Az alábbiakban megtekinthetőek az elkészült lakásaink.

V. District, Nádor utca 115 m2

Az Arany János utca és a Nádor utca sarkán gyönyörű műemlék épület első emeletén készült el ez a rendkívül elegáns, világos lakás három hálószobával, két fürdővel. A nappaliban és a hálószobákban egyedileg tervezett és gyártott bútorok kerültek elhelyezésre, ahol nagy hangsúlyt fektettek a tervezők, a ledes világítástechnikára, a ledszalagok egyesével szabályozhatóak a gipsz dekorációk így külön-külön megvilágíthatóak.

 

V. District, Alkotmány utca 180 m2

Az Alkotmány utcában készült el ez a lakás, három hálószobával, három fürdővel, illetve plusz még egy szobával, ami garderobe vagy dolgozószobaként is funkcionálhat. A konyhában található a konyhasziget az étkezőasztallal hangulatossá varázsolja az egész teret. A tágas nappali közel 70 m2 4,5 méteres belmagassággal,  konyhával és étkezővel egybenyitható a nagy hálóval, igazán egyedülálló nagypolgári életérzést nyújt.

 

V. District, Szent István körút 157 m2

Szent István körúton készült el ez a kivételes adottságú lakás. Három hálószoba három fürdőszoba, az erkélyről csodálatos kilátás nyílik a Margitszigetre és a budai hegyekre. A lakásban különleges modern és mégis elegáns hatást keltenek az íves design megoldások, kerekített bordás álmennyezet és az íves díszek a nappaliban és a hálószobákban. Az klasszikus ajtók az eredeti ajtó kazetták kiosztása szerint készültek, amihez a korona díszek lettek hozzá tervezve és legyártva.

 

V. District, Váci utca 141 m2

A belváros szívében, az V. kerületben készült el ez a 135 m2-es lakás, amelynek nappalijából, illetve ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik Budapest egyik legszebb utcájára, a Váci utcára. Az ingatlan liftes társasház első emeletén található, ahol három szoba, hozzájuk tartozó három fürdőszoba, illetve egy hatalmas nappali, konyhával és étkezővel került kialakításra. A lakás hangsúlyos elemei az egyedi tervek alapján készült design komódok, gardróbszekrények és egyéb bútorok. A lakást modern, exkluzív megoldások jellemzik.

 

VI. District, Bajcsy-Zsilinszky út 100 m2

A Bajcsy Zsilinszky úton műemlék épületben készült el ez különleges lakás. Az ablakai a Podmaniczky Frigyes térre néznek. Gyönyörű szép világos, négy ablakkal néz az utcára, a lakás adottságait kihasználva került kialakításra a két szoba két fürdőszobával, illetve egy félszoba, ami garderobe vagy dolgozószoba is lehet. A tágas  nappali konyhával és étkezővel egybenyitható a nagyhálóval. A konyhában található a konyhasziget, amely egybe lett építve az étkezőasztallal, amely hangulatossá varázsolja az egész teret.

 

V. District, József Attila utca 100 m2

A kiváló alapterületnek köszönhetően került kialakításra a mai modern megoldások közé tartozó hatalmas nappali, konyhával és étkezővel, illetve két hálószoba két fürdőszobával és egy különálló WC-vel. A nappalit igazán különlegessé a kanapé mögött található gipszstukkó és olasz burkolat teszi. A konyhában a nappalival harmonizáló, gyönyörű konyhapult és étkezőasztal került beépítésre. Hálószobák is a nappali stílusát és elemeit követi, melyeket led világítások teszik még hangulatosabbá.

 

V. Kerület, Október 6 utca 100 m2

A belváros szívében, az 5. kerületben található ez a 100 m2-es, 1. emeleti erkélyes lakás. Modern, exkluzív megoldások jellemzik. Maga a lakás letisztult színvilágával, modern burkolataival harmonikus hatást kelt. 2 hálószoba és 2 fürdőszoba mellett egy szauna is kiépítésre került. Egyedi tervezésű és gyártási bútorok kerültek a lakás összes helyiségébe. A hálószobák falait gipszstukkók és márvány mintázatú burkolatok díszítik, melyeket a mennyezetig futó tükrök teszik még különlegesebbé.

 

VI. Kerület, Nagymező utca 100 m2

Nagymező utcában, mindössze pár perc sétára az Andrássy és a Bajcsy Zsilinszky úttól készült el ez a 100 m2-es lakás, amely az épület 2. szintjén található. Különleges egyedi megoldások a tálcaként lebegő mennyezetek, az egyedi mennyezeti gipsz stukkók, amit körben a led szalagok még inkább kiemelnek. Mindehhez különleges megjelenést adnak a csillárok. A nappaliban egyedileg gyártott bútorok között kiemelkedik a gombokkal behúzott plüss kanapé és a padlótól mennyezetig tartó bronz tükör is.


XIII. District, Szent István körút 100 m2

Szent István körúton található ez az első emeleti, 2 hálószobás és 2 fürdőszobás, 100 m2-es lakás, amelyet a mennyezet, a változatos falfelületek, az egyedileg tervezett és gyártott bútorok, díszítőelemek, hangulatvilágítások, burkolatok és dekorációk teszik igazán izgalmassá. A nappaliban található bronztükör, illetve a konyhában lévő Onyx bárpult is meghatározó része az enteriőrnek. Sok természetes fény jut be, illetve az új nyílászárók kiszűrik a belváros zaját, ezzel is növelve az itt lakók komfort érzetét.

 

VI. Kerület, Lázár utca 150 m2

Lázár utcában készült el ez a 150 m2-es lakás, amelynek nappalijából, illetve erkélyéről is gyönyörű kilátás nyílik az Operára, illetve Szent István Bazilikára. Az ingatlan liftes társasház első emeletén található, ahol három szoba, hozzájuk tartozó három fürdőszoba, illetve egy hatalmas nappali, konyhával és étkezővel került kialakításra. A lakás hangsúlyos elemei az egyedi tervek alapján készült design komódok,  gardróbszekrények és egyéb bútorok, melyek rengeteg rakodó felületet biztosítanak.


VI. Kerület, Nagymező utca 115 m2

Budapest VI. kerületében, az Operett- és a Thália színház közvetlen közelében – mindösszesen pár perc sétára az Andrássy úttól – készült el ez a két hálószobás és két fürdő-szobás lakás, amely a társasház 1. emeltén található. A lakás egyik különlegessége a hatalmas konyhasziget, amelyhez nagy méretű olasz Marazzi burkolatot használtak. A hálószobák falait palatáblák díszítik, melyek természetes felületei különleges hatást kölcsönöznek a térnek. Az ágyak egyedileg ide tervezett kárpit fejvégeket kaptak, melyek mögött led világítások teszik hangulatosabbá a szobákat.

 

VI. Kerület, Paulay Ede utca 85 m2

Budapest VI. kerületében található ez a lakásunk, amely az Operától pár perc sétára található. Teljes felújítása november végén fejeződött be. A lakást modern, exkluzív megoldások jellemzik. Maga a lakás letisztult színvilágával,  burkolataival harmonikus hatást kelt. A liftes társasház 1 emeletén található, adottságait kihasználva került kialakításra az két hálószoba, hatalmas nappali- konyhával és étkezővel, illetve két fürdőszoba.

 

 

XIII. District, Szent István körút 100 m2

Budapest XIII. kerületében, Víg színház közvetlen közelében, illetve a Nyugati Pályaudvartól pár perc sétára található a lakás, melynek teljes felújítása októberben fejeződött be. A liftes társasház második emeletén lévő lakásnál funkcionális és praktikus megoldásokra volt szükség, esztétikailag pedig modern, exkluzív belvilág volt az elképzelés. Tervek között szerepelt a két hálószoba, a két fürdőszoba és a mai modern megoldások közé tartozó nappali, konyha és étkező egyterűsége.


V. Kerület, Steindl Imre utca 110 m2

Budapest V. kerületben, kiváló helyen található ez a magas minőségben felújított, tágas luxuslakás. Az ingatlan a rendezett társasház első emeletén található. A lakást modern, exkluzív megoldások jellemzik. Maga a lakás letisztult színvilágával, modern burkolataival harmonikus hatást kelt. Kialakításra került kettő hálószoba kettő fürdővel, egy szaunával, valamint egy tágas, amerikai konyhás nappali erkéllyel. V. District, Szent István körút 170 m2

A Szent István körúton, közel a Nyugati Pályaudvarhoz található ez az adottságaiban különleges, rendkívül világos, tágas saroklakás. Az ingatlan a liftes társasház első emeletén található, felújítása most ért véget. Funkcionális igények miatt szükség volt a tér minél jobb elrendezésére, így került kialakításra a négy szoba három fürdőszobával, illetve hatalmas nappali konyhával és étkezővel.
V. Kerület, Kálmán Imre utca 140 m2

Budapest V. kerületében egy kiváló infrastruktúrával rendelkező lakás teljes megújulása fejeződött be idei év elején. A lakás adottságait kihasználva került kialakításra a négy hálószoba, hatalmas nappali konyhával és étkezővel, három fürdőszoba és egy gardróbszoba. A liftes társasház második emeletén található lakást modern, exkluzív megoldások jellemzik. Maga a lakás letisztult színvilágával, modern burkolataival harmonikus, impozáns hatást kelt.

VI. Kerület, Nagymező utca 140 m2

A Nagymező utcában, az Operettszínház mellett készült el ez a lakásunk. A lakás egyik különlegessége az óriási bronztükör a nappali falán, melynek minden oldala fazettázva van, így kölcsönözve egyedülállóbb hatást a mintájának.
Az enteriőrt a gipszmennyezet, a változatos falfelületek, díszítőelemek, hangulatvilágítások, burkolatok és dekorációk teszik igazán izgalmassá. Nagy hangsúlyt kapnak az egyedi tervek alapján gyártott, exkluzív bútordarabok, amelyek sok rakodófelületet biztosítanak.

V. Kerület, Fehérhajó utca 130 m2

Budapest belvárosában,  néhány perc sétára a Vörösmarty tértől, közel a Deák Ferenc térhez található az a lakás, melynek 2020 decemberében fejeződött be a teljes felújítása. A világos terek, minőségi anyagok, egyedi bútorok, beépített szekrények mellett, egyedi beltéri ajtókat is kapott a lakás, de igazán különlegessé a pala és fa felületek, illetve a hatalmas fazettázott bronztükör teszi a lakást. 

VI. Kerület, Zichy Jenő utca 133m2

A Zichy Jenő utcában készült el ez a különleges adottságú saroklakás, a Hajós utca- Zichy Jenő utca sarkán, pár lépésre az Operától. Az ingatanban három hálószoba található, melyek mind az utcára néznek, a szobákhoz két fürdő is tartozik. A lakásnak két nagyméretű erkélye van, ahonnan szép kilátás nyílik a Hajós utca sétáló utcai részére.

VI. Kerület, Vasvári Pál utca 100m2

Az Operától pár perc sétára található ez a modern, elegáns, három szobás luxuslakás. A lakás letisztult színvilágával igazán impozáns hatást kelt. Az enteriőrt a gipszmennyezet, a változatos falfelületek, díszítőelemek, hangulatvilágítások, burkolatok és dekorációk teszik igazán izgalmassá. Nagy hangsúlyt kapnak az egyedi tervek alapján gyártott, kőrisfából készült, exkluzív bútordarabok, amelyek sok rakodófelületet biztosítanak.

II. District, Margit körút 128m2

A budai belvárosban, a Margit körúton helyezkedik el ez a gyönyörű, parkra néző panorámával rendelkező két erkélyes luxuslakás. A lakás harmonikus színvilága igazán modern hatást kelt. A bútorok, a kanapé, valamint a lakás kiegészítői mind egyedi tervek alapján készültek. Az új nyílászárók illetve a szomszédokkal határos falak hangszigetelése segíti az itt lakó komfortérzetét.

VI. Kerület, Hajós utca 120m2

A Hajós utcában készült el ez az elegáns, világos ingatlan, panorámás kilátással az Operára. A lakás legszembetűnőbb különlegessége az egyedileg ide tervezett és gyártott gipszmennyezet a nappaliban és a hálószobákban, valamint a polgári hangulatot idéző gipszkazetták az oldalfalakon, amik mind egyedi kézmunkával készültek. A bútorok, a kanapé, valamint a lakás kiegészítői mind egyedi tervek alapján készültek.

XI. district, Bartók Béla út 150 m2

A Bartók Béla út elején, közel a Gellért fürdőhöz és a Szabadság hídhoz készület el legújabb lakásunk. A lakás a társasház első emeletén található. Törekedtünk a nagy légterek kialakítására, a 60 m2-es nappali-konyha igazán impozáns hatást kelt. A bútorok egy része az olasz Alf Italiától érkeztek, ezek mellett egyedi tervek alapján készült bútorok is megtalálhatóak a lakásban.

I. district, Hunyadi János út 95 m2

A Hunyadi János úton, rendkívül közel a Budai Várhoz illetve a Clark Ádám térhez készült el ez a lakás. Annak ellenére, hogy a lakás az első kerületben található, nagyon csöndes, az új nyílászárók pedig gondoskodnak a megfelelő zajszűrésről. A bútorzat, a dekorációk mind formatervükkel, mind méretükkel egyedi hatást keltenek, csakúgy mint a harmonikus színvilág és a stukkós díszítőelemek.

I. kerület, Várfok utca 90 m2

E lakás a Várfok utcában készült el, közel a Bécsi kapuhoz illetve a Széll Kálmán térhez. Annak ellenére, hogy a lakás az első kerületben található, nagyon csöndes, a társasház pici, az új nyílászárók pedig gondoskodnak a megfelelő zajszűrésről. A bútorzat egy része egyedileg gyártott és tervezett, másik fele pedig az olasz Alf Italia Teodora bútorcsaládhoz tartoznak. A dekorációk mind formatervükkel, mind méretükkel egyedi hatást keltenek, csakúgy mint a harmonikus színvilág.

VI. kerület, Nagymező utca 105 m2

A Nagymező utcában, a Bajcsy-Zsilinszky úthoz közel készült el legújabb lakásunk, pár perc sétára a Bazilikától. Az új nyílászárók a belváros zaját teljesen kiszűrik, ezzel is növelve az itt lakók komfort érzetét. A hatalmas, kézzel készült kőris beltéri ajtók igazán egyedivé teszik a lakás hangulatát, csakúgy, mint a 3D térplasztikába épített LED világítás.

V. district, Szent István körút 124 m2

A Szent István körúton, a Jászai Mari tér közelében található ez a rendkívül jó adottságokkal rendelkező, lenyűgöző lakás. A nappaliban látható, egyedileg ide tervezett és gyártott tömörfa pácolt kőris mennyezet emeli ki a többi közül ezt az ingatlant. A szintén egyedi tervezésű bútorok igazán harmonikus és modern hatást keltenek.

VI. kerület, Nagymező utca 80 m2

Ez az apartman Budapest 6. kerületében található, az Operett Színház közelében. A felújítás során a belsőépítészek törekedtek a minőségre és a minél praktikusabb megoldásokra. Ez a lakás ideális azok számára, akik szeretik a nagyvárosi életet, és különleges lakást keresnek, ahol az egyedi tervezési megoldások, minőségi megvalósítások jellemzők.

VI. kerület, Nagymező utca 91 m2

Ez az apartman Budapest 6. kerületében, a Nyugati pályaudvar közelében található, mindössze néhány perc sétára a Szent István Bazilikától. A korábbi kis tereket átgondolták, s a legjelentősebb változás a nappaliban és a vendégszobában történt. A tervezők a hatalmas terek kialakítását tűztük ki célul, a 44 nm-es 3,6 méter magas nappali-konyha kiváló példa rá.

I. kerület, Mészáros utca 100 m2

Ez a felújított apartman a Naphegy tér közelében található, mindössze néhány perc sétára a Várnegyedtől. Az egész helyet 3D -s fali plasztikák díszítik, amelyeket LED -es lámpák világítanak meg, így a lakás nagyon modern és egyedi. A csend növelése érdekében új nyílászárókat szereltek be a belváros zajának szűrésére.

I. kerület, Fő utca 100 m2

E felújított lakás a Batthyány tér közelében található, mindösszesen 10 perc sétára a Várnegyedtől. Különlegessége az autentikus, fából készült kazettás mennyezet, LED -es megvilágítással, amely valóban lenyűgöző hatást kelt. A szintén egyedi tervezésű bútorok igazán harmonikus és modern hatást keltenek.

V. kerület Bajcsy-Zsilinszky út 87 m2

A lakás közvetlenül a városközpontban található, a Nyugati pályaudvar közelében. A hatalmas belső ajtók egyedivé és különlegessé teszik a lakást, valamint a LED -es lámpákkal megvilágított 3D fali díszek is. A lakást modern, exkluzív megoldások jellemzik, letisztult színvilágával, modern burkolataival harmonikus hatást kelt.

V. kerület Bajcsy-Zsilinszky út 138 m2

Ez a felújított apartman közvetlenül a városközpontban található, a Nyugati pályaudvar közelében. A berendezést és a dekorációt egyszerű formák és otthonosság érzését kiváltó pasztelltónusok jellemzik, amelyek modern, elegáns összképet adnak, kerülve a zsúfoltságot. Különleges mintázatú burkolatok, Marburg mosható tapéták, díszítőfelületek, textilek és egyéb kiegészítő elemek is kellő eleganciával párosulnak.

I. kerület Halász utca 90 m2

Ez az egyedülállóan berendezett apartman egy csodálatos épületben található, közvetlenül a város szívében: Halász utcában, közvetlenül a Duna mellett. A korábbi kis szobákat átgondoltan alakították át, s jelentős változás a nappaliban is jól látható. A tervezők két külön szobát terveztek, mindegyikhez két fürdőszobát. Formai letisztultság, természetes anyaghasználattal, világosság és tágasság fenntartása, tágas térérzet jellemzi az ingatlant.

IX. Ráday utca 85 m2

Ez az egyedülállóan berendezett apartman a Ráday utcában található, közvetlenül a Bálna mellett. Különleges mintázatú burkolatok, Marburg mosható tapéták, díszítőfelületek, textilek és egyéb kiegészítő elemek is kellő eleganciával párosulnak. Padló- és falfűtés került kialakításra, a hőmérséklet helyiségenként szabályozható egy mobil termosztát segítségével.

V. kerület Bajcsy-Zsilinszky út 85 m2

Ez a lakás a Bajcsy-Zsilinszky utcában található, közvetlenül a Bazilika mellett. A modern enteriőrt a mennyezet, változatos falfelületek, kreatívan megálmodott díszítőelemek, hangulatvilágítások, burkolatok és dekorációk teszik igazán izgalmassá. A tervezők egybenyitották a konyhát és a nappalit, hogy ezzel is sokkal világosabbá, tágasabbá és hangulatosabbá váljon a tér. 

XI. kerület Közraktár út 120 m2

Ez az egyedülállóan berendezett apartman a Közraktár utcában, közvetlenül a Duna mellett található.  A modern enteriőrt a mennyezet, változatos falfelületek, kreatívan megálmodott díszítőelemek, hangulatvilágítások, burkolatok és dekorációk teszik igazán izgalmassá. A tervezők egybenyitották a konyhát és a nappalit, hogy ezzel is sokkal világosabbá, tágasabbá és hangulatosabbá váljon a tér. 

V. kerület Balassy Bálint utca 120 m2

Ez a kiváló minőségű és modern lakás az V. kerületi Balassi Bálint utcában található, közvetlenül a Parlament mellett. A lakás 120 négyzetméteres, két hálószobával és két fürdőszobával felszerelve. A berendezést és a dekorációt komplex formák és otthonosság érzését kiváltó pasztelltónusok jellemzik, amelyek modern, elegáns összképet adnak.

V. kerület Kecskeméti utca 122 m2

A lakás közvetlenül a városközpontban található, a Kálvin tértől pár perc sétára. A hatalmas belső ajtók egyedivé és különlegessé teszik a lakást, valamint a LED -es lámpákkal megvilágított 3D fali díszek is. A lakást modern, exkluzív megoldások jellemzik, letisztult színvilágával, modern burkolataival harmonikus hatást kelt. Nagy üvegfelületek segítségével sok természetes fény jut be, viszont a világításnak is nagy szerepe volt a helyiségek kialakításában, amelyet ledes fényforrások biztosítanak.

District V Régi posta utca 19. 170 m2

A Régi posta utcában készült el ez a magas emeleti 170 m2-es erkélyes, modern lakás. Az ingatlan a Váci utca mellett helyezkedik el, ablakai a Szervita térre néznek. Egyedi hangulat jellemzi az ide tervezett mennyezeti lámpák és 3D-s térplasztikáknak köszönhetően. Törekedtünk, hogy minden apró részletében átgondolt lakás készüljön.