Szolgáltatásaink

Kenway Property Kft. ingatlanfejlesztési projektek teljes lebonyolításával foglalkozik. Tevékenységünk magába foglalja a komplex belsőépítészeti, tervezési, kivitelezési és lakberendezési munkafolyamatokat. Célunk az egyediség és a stílus tökéletes harmóniáját megtalálni. 

13 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, közös munkával biztosítjuk a magas minőséget. A Kenway Propertynél független tervezőként számos különböző szakterülettel rendelkezünk. 

Az évek során csapatunkhoz csatlakoztak építészek, formatervezők, lakberendezők, kivitelezők, asztalosok, különböző szakemberek, akik szaktudásukkal és szakértelmükkel mindig arra törekszenek, hogy a lehető legjobb megoldásokat hozzák ki az újabbnál újabb lakásokból, figyelembe véve az új technológiákat, trendeket, ötleteket, termékeket. 

Alapvető filozófiánk, hogy egyedi, testre szabott és esztétikailag lenyűgöző megoldásokat hozzunk létre, mindezt időtálló tervek és modern építészet mellett. Fontos számunkra, hogy minden tér egyediségéből és lehetőségeiből kihozzuk a maximumot, mind alaprajzi, mind lakberendezési szinten. 

Minden egyes projektre, legyen az lakás, ház, iroda megtervezése vagy felújítása, ugyanakkora figyelmet fordítunk a legelső alkotóelemtől a legutolsóig. 

Minden lakáshoz külön alaprajzot, villany-, víz-, bútor-, és látványtervet készítünk, majd végig kísérjük az építkezéseket, kiválasztjuk az anyagokat, színeket, dekorációs elemeket, gépiesítjük, majd felszereljük minden szükséges eszközzel és kulcsrakész állapotban adjuk át az újabb tulajdonosoknak.

Belsőépítészet

A tervezési folyamat első lépéseként felmérjük a lakás adottságait, amely alapján koncepció tervet dolgozunk ki.  Az egyeztetéseket követően egy részleteiben kidolgozott terv készül, amely alkalmas kivitelezésre, árajánlatok bekérésére. Alaprajz, villany-, víz-, és bútortervek elkészülte után folyamatos művezetések során szakemberekkel egyeztetjük a terveket, ellenőrizzük a munkafázisokat és az elkészült elemeket, ezzel is biztosítva, hogy minden a terveknek és követelményeknek megfelelően haladjon. Miután elkészültek a burkolással, villanyszereléssel, festéssel, tapétázással, egyéb munkafolyamatokkal, az egyedileg tervezett és gyártott bútorok is a helyükre kerülnek. 

Ingatlanközvetítés

A minőség központú szemlélet integrálódik a Kenway Real Estate filozófiájába is, melynek célja, hogy az egyedi igények figyelembevétele mellett ügyfeleink magas minőségű szolgáltatásban részesüljenek, legyen szó prémium kategóriás ingatlan vásárlásáról, bérléséről vagy akár eladásáról, kiadásáról.

Arra törekedtünk, hogy komoly szakmai tapasztalattal rendelkező ingatlanközvetítő csapatot állítsunk össze, így minden kolléga hosszú szakmai múltra tekint vissza.

A Kenway Real Estate célja, hogy kollégáink magas szintű szakértelmének köszönhetően ügyfeleink exkluzív színvonalú, komplex és professzionális kiszolgálásban részesülnek.

További információért látogasson el a https://kenway.hu/-ra