Szolgáltatásaink

Kenway Property Kft. ingatlanfejlesztési projektek teljes lebonyolításával foglalkozik. Tevékenységünk magába foglalja a komplex belsőépítészeti, tervezési, kivitelezési és lakberendezési munkafolyamatokat. Célunk az egyediség és a stílus tökéletes harmóniáját megtalálni. 

13 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, közös munkával biztosítjuk a magas minőséget. A Kenway Propertynél független tervezőként számos különböző szakterülettel rendelkezünk. 

Az évek során csapatunkhoz csatlakoztak építészek, formatervezők, lakberendezők, kivitelezők, asztalosok, különböző szakemberek, akik szaktudásukkal és szakértelmükkel mindig arra törekszenek, hogy a lehető legjobb megoldásokat hozzák ki az újabbnál újabb lakásokból, figyelembe véve az új technológiákat, trendeket, ötleteket, termékeket. 

Alapvető filozófiánk, hogy egyedi, testre szabott és esztétikailag lenyűgöző megoldásokat hozzunk létre, mindezt időtálló tervek és modern építészet mellett. Fontos számunkra, hogy minden tér egyediségéből és lehetőségeiből kihozzuk a maximumot, mind alaprajzi, mind lakberendezési szinten. 

Minden egyes projektre, legyen az lakás, ház, iroda megtervezése vagy felújítása, ugyanakkora figyelmet fordítunk a legelső alkotóelemtől a legutolsóig. 

Minden lakáshoz külön alaprajzot, villany-, víz-, bútor-, és látványtervet készítünk, majd végig kísérjük az építkezéseket, kiválasztjuk az anyagokat, színeket, dekorációs elemeket, gépiesítjük, majd felszereljük minden szükséges eszközzel és kulcsrakész állapotban adjuk át az újabb tulajdonosoknak.

Belsőépítészet

A tervezési folyamat első lépéseként felmérjük a lakás adottságait, amely alapján koncepció tervet dolgozunk ki.  Az egyeztetéseket követően egy részleteiben kidolgozott terv készül, amely alkalmas kivitelezésre, árajánlatok bekérésére. Alaprajz, villany-, víz-, és bútortervek elkészülte után folyamatos művezetések során szakemberekkel egyeztetjük a terveket, ellenőrizzük a munkafázisokat és az elkészült elemeket, ezzel is biztosítva, hogy minden a terveknek és követelményeknek megfelelően haladjon. Miután elkészültek a burkolással, villanyszereléssel, festéssel, tapétázással, egyéb munkafolyamatokkal, az egyedileg tervezett és gyártott bútorok is a helyükre kerülnek. 

Lakberendezés

Fontosnak tartjuk, hogy a stílus és a funkcionalitás is tökéletes harmóniában legyen egymással, így mindig a lakás adottságaihoz igazítjuk a berendezendő tereket, mindezt a megfelelő anyagok kiválasztásával, legyen szó a tapétákról függönyökről, vagy akár a lakásban található képekről, dekorációkról. Az enteriőr úgy tud kiteljesedni, hogy a hozzáillő hangulatú textúrákat helyezünk el benne, amihez hozzátartozik a színek és anyagok stílusos használata. A legapróbb részletekig  megtervezzük és összeválogatjuk a tökéletes enteriőrt.