V. Kerület, Szent István körút 170 m2

Alapterület: 170m2
Építés éve: 2021
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 4
Fürdőszobák száma: 3
Státusz: elkészült 2021. II. negyedév

Extrák: LED világítás, Klíma, 5.1 Házimozi-rendszer, Hangszigetelés, Gránit mosogató, Egyedileg gyártott bútorok Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf, Onxy bárpult

A Szent István körúton, közel a Nyugati Pályaudvarhoz található ez az adottságaiban különleges, rendkívül világos, tágas saroklakás.

Az ingatlan a liftes társasház első emeletén található, felújítása most ért véget.
A lakás adottságait kihasználva került kialakításra a négy szoba három fürdőszobával, illetve hatalmas nappali konyhával és étkezővel. A nappaliban található fehér Onyx bárpult változtatható világításával rendkívül hangulatossá varázsolja az egész teret.
A nappaliban és a hálószobákban az egyedileg ide tervezett és gyártott gipszmennyezet aprólékos kézimunka eredménye. A tervezők nagy hangsúlyt fektettek a terek minél praktikusabb kihasználásra, s így az egyedileg ide tervezett és gyártott exkluzív bútordarabok sok rakodófelületet biztosítanak.

A berendezést és a dekorációt egyszerű formák és otthonosság érzését kiváltó pasztelltónusok jellemzik, amelyek modern, elegáns összképet adnak, kerülve a zsúfoltságot.

Sok természetes fény jut be, viszont a világításnak is nagy szerepe volt a helyiségek kialakításában, amelyet ledes fényforrások biztosítanak.

A nappaliban és hálószobákban smart TV-k , 5.1-es házimozi rendszer, illetve klímák került beépítésre. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern hangulatúvá.

Különleges mintázatú burkolatok, Marburg mosható tapéták, díszítőfelületek, textilek és egyéb kiegészítő elemek is kellő eleganciával párosulnak.

Padló- és falfűtés került kialakításra, a hőmérséklet helyiségenként szabályozható egy mobil termosztát segítségével.