V. Kerület, Alkotmány utca 180 m2

Alapterület: 180 m2
Építés éve: 2024
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 4
Fürdőszobák száma: 3
Státusz: elkészült 2024. I. negyedév

Extrák: LED világítás, Klíma, JBL, Hangszigetelés, Blanco mosogató, Egyedileg gyártott bútorok, Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf

A lakás adottságait kihasználva került kialakításra a 177 m2-en négy hálószoba, három fürdővel. A felújítás során az egyik szoba nem lett berendezve, hogy ott az új tulajdonos garderobeszobát, dolgozószobát vagy vendégszobát alakítson ki a saját elképzelései szerint.

A tágas nappali közel 70 m2 4,5 méteres belmagassággal,  konyhával és étkezővel egybenyitható a nagy hálóval, igazán egyedülálló nagypolgári életérzést nyújt, közel 120 m2 lehet egybenyitni, az óriási három szárnyú 270 cm magas ajtókkal.

Az egész lakáson végigvonul egy gipsz bordűr ami alulról került megvilágításra, továbbá a lakásban rengeteg gipsz került beépítésre, egyedi tervek alapján ezeket csak ide készítették. Az amerikai konyhában található a konyhasziget amit neves Olasz burkolatokkal tettek igazán egyedivé,  a különleges burkolás, aprólékos kézimunka.  A nappaliban és a hálószobákban egyedileg tervezett és gyártott bútorok kerültek elhelyezésre, ahol nagy hangsúlyt fektettek a tervezők, a ledes világítástechnikára, a ledszalagok egyesével szabályozhatóak a gipsz dekorációk így külön-külön megvilágíthatóak. Az átjárókba és a hálószobákban fa, dísz panelek kerültek fel, amelyek barátságos meleg hatást keltenek. A nappaliban egy Olasz kanapé (Amalfi) került be,  így a berendezést és a dekorációt egyszerű formák és otthonosság érzését kiváltó pasztelltónusok jellemzik, amelyek modern, elegáns összképet adnak, kerülve a zsúfoltságot. A nagy háló közel 35 m2-es, külön fürdőszobával mennyezetig érő garderobok-kal.

Az egész lakásban egyedi gipszmunkák találhatóak, kifejezetten a lakáshoz tervezték őket. A hálószobákban található ágyak, egyedileg ide tervezett kárpit fejvégeket kaptak, melyek mögött LED világítások, illetve gipsz dekorációk teszik még izgalmasabbá az enteriőrt.