V. Október 6 utca 100 m2

Alapterület: 100m2
Építés éve: 2022
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 2
Fürdőszobák száma: 2
Státusz: elkészült 2022. IV. negyedév

Extrák: LED világítás, Klíma, 5.1 Házimozi-rendszer, Hangszigetelés, Blanco mosogató, Egyedileg gyártott bútorok, Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf

A belváros szívében, az 5. kerületben található ez a 100 m2-es, 1. emeleti erkélyes lakás. Modern, exkluzív megoldások jellemzik.

Tervezők a minél praktikusabb megoldásokra törekedtek, ennek köszönhetően két hálószobát, két fürdőszobát, egy szaunát, illetve a mai modern megoldások közé tartozó nappalit konyhával és étkezővel terveztek meg.

Előszobában és a nappaliban is nagy hangsúlyt kapnak az egyedileg ide tervezett és gyártott exkluzív bútordarabok. A nappaliban egy óriási gipszstukkókból készült fal került fókuszba, így kölcsönözve egyedülállóbb hatást a térnek. A konyhában egy gyönyörű, fehér silestone munkapult került beépítésre. Hálószobákban található ágyak egyedileg ide tervezett kárpit fejvégeket kaptak, melyek mögött szintén gipszstukkók, és led világítások teszik minél hangulatosabbá. 

A szobák másik hangsúlyos elemei az egyedi tervek alapján készült design komódok és gardróbszekrények, melyek rengeteg rakodó felületet biztosítanak. A lakás teljesen gépesített, mosógéppel, beépített konyhával, klímákkal és falfűtéssel.

 

A fürdőszobákban kiváló minőségű szaniterek (Grohe, Villeroy& Boch) és a lakás stílusához illő olasz design burkolatok (Marazzi) kerültek.

A nappaliban és hálószobákban smart TV-k , 5.1-es házimozi rendszer, illetve klímák került beépítésre. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern hangulatúvá.