VI. Kerület, Paulay Ede utca 85 m2

Alapterület: 86 m2
Építés éve: 2021
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 2
Fürdőszobák száma: 2
Státusz: elkészült 2021. IV. negyedév

Extrák: LED világítás, Klíma, 5.1 Házimozi-rendszer, Hangszigetelés, Gránit mosogató, Egyedileg gyártott bútorok, Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf

Budapest VI. kerületében található legújabb lakásunk, amely az Operától pár perc sétára található. Teljes felújítása november végén fejeződött be. A lakást modern, exkluzív megoldások jellemzik. Maga a lakás letisztult színvilágával,  burkolataival harmonikus hatást kelt. 

A lakás adottságait kihasználva került kialakításra a két hálószoba két fürdőszobával, illetve hatalmas nappali, konyha és étkezővel, ezzel is sokkal világosabbá, tágasabbá és hangulatosabbá téve a teret. A nappaliban és a hálószobákban az egyedileg ide tervezett és gyártott gipszmennyezet aprólékos kézimunka eredménye. A tervezők nagy hangsúlyt fektettek a terek minél praktikusabb kihasználásra, s így az egyedileg ide tervezett és gyártott exkluzív bútordarabok sok rakodófelületet biztosítanak.

A berendezést és a dekorációt egyszerű formák és otthonosság érzését kiváltó pasztelltónusok jellemzik, amelyek modern, elegáns összképet adnak, kerülve a zsúfoltságot.

A konyha modern, gépiesített (Gorenje Oraito) és több tárolási lehetőség is biztosított. A bútorokat magasfényű frontok és karakteres munkalapok jellemzik.

A fürdőszobákban kiváló minőségű szaniterek (Grohe, Villeroy& Boch) és a lakás stílusához illő olasz design burkolatok (Marazzi) kerültek.
A nappaliban és hálószobákban smart TV-k , 5.1-es házimozi rendszer, illetve klímák került beépítésre. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern hangulatúvá.