V. Kerület, Nádor utca 115 m2

Alapterület: 115 m2
Építés éve: 2024
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 3
Fürdőszobák száma: 2
Státusz: elkészült 2024. II. negyedév

Extrák: LED világítás, Klíma, JBL, Hangszigetelés, Blanco mosogató, Egyedileg gyártott bútorok, Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf. Eredeti spaletták meghagyása és annak restaurálása tekintettel arra, hogy az épület műemlék.

A lakás adottságait kihasználva került kialakításra a 115 nm2-en 2 hálószoba 2 fürdőszobával, valamint egy amerikai konyhás nappalival.

Az Arany János utca és a Nádor utca sarkán gyönyörű műemlék épület első emeletén készült el ez a rendkívül elegáns, világos lakás.
A társasház rendezett, nagyon szépen gondozott, kertjében növények, szökőkút található. A ház művemlékvédelmi besorolása miatt a tulajdonos az eredeti spalettákat megtartotta, és restaurálta, így a nappali, főháló még imponzánsabb hatást kelt.
A nappaliban és a hálószobákban egyedileg tervezett és gyártott bútorok kerültek elhelyezésre, ahol nagy hangsúlyt fektettek a tervezők, a ledes világítástechnikára, a ledszalagok egyesével szabályozhatóak a gipsz dekorációk így külön-külön megvilágíthatóak.
A lakást a meleg tónusok jellemzik, melyek elgáns, modern hatást keltenek. A burkolatok Olaszországból érkeztek, valamint a falakra mosható (Marburg) tapéta került a fenntarthatóság érdekében.
Padlófűtés-, és falfűtés került kialakításra, valamint minden szobában hűtő-fűtő klímák gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről.

A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern hangulatúvá. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz) és képei (Lumas) teszik igazán modern hangulatúvá.