VI. Kerület, Hajós utca 120m2

Alapterület: 120m2
Építés éve: 2019
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 4
Fürdőszobák száma: 2
Státusz: elkészült 2020. I. negyedév
 
Extrák: LED világítás, Klíma, 5.1 Házimozi-rendszer, Hangszigetelés, Gránit mosogató, Egyedileg gyártott bútorok, Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf

A Hajós utcában készült el ez az elegáns, világos ingatlan,  panorámás kilátással az Operára. A lakás a pár éve felújításon átesett társasház első emeletén található. 

A három hálószobás és két fürdőszobás lakás legszembetűnőbb különlegessége az egyedileg ide tervezett és gyártott gipsz mennyezet a nappaliban és a hálószobákban, valamint a polgári hangulatot idéző gipszkazetták az oldalfalakon, amik mind egyedi kézimunkával készültek. Szintén exkluzívitása a lakásnak az egyedi kőrisfa bútorok. A nappaliból nyíló hálószobákban megtalálható beépített gardróbszekrényeknek köszönhetően rengeteg pakoló felület áll rendelkezésre.


A konyha teljesen felszerelt és gépesített, a konyhabútor szintén egyedi tervek alapján készült. 
A fürdőszobákba magas minőségű burkolatok és szaniterek (Grohe, Villeroy& Boch) kerültek kiválasztásra, továbbá a tükrök is egyedi tervek alapján, kézműves technikával készültek. 


A luxus hatást növelve a nappaliban kiváló minőségű 5.1-es házimozi rendszer került beépítésre Smart TV-vel, ezen kívül a hálószobákba is szintén bekerült egy-egy Smart TV. 

Az egyedi hangulatú, világos lakás kialakításakor a fenntarthatóságra és a minőségre törekedtek a belsőépítészek, melynek következtében minden falfelület, minden tapéta mosható. (Marburg) A lakás teljes világítását LED-es fényforrások biztosítják.
A lakásban fa külső és belső nyílászárók találhatók. A beltéri ajtók Hauszmann Alajos tervei alapján készültek. A 4 szobás és 2 fürdőszobás ingatlanban padló és falfűtés van, a hőmérséklet mobiltermosztáttal helyiségenként szabályozható.
 
Elegáns, nyugalmat árasztó lakás az ott lakó minden igényét kielégítve luxus környezetben a belváros szívében. Az Operára panorámával.