V. Kerület, József Attila utca 100 m2

Alapterület: 100m2
Építés éve: 2023
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 2
Fürdőszobák száma: 3
Státusz: elkészült 2023. I. negyedév

Extrák: LED világítás, Klíma, JBL, Hangszigetelés, Blanco mosogató, Egyedileg gyártott bútorok, Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf

József Attila utcában készült el ez 100 m2 lakás, amelynek nappalijából, illetve hálószobájából gyönyörű kilátás nyílik az Erzsébet térre és az Óriás kerékre. 

A kiváló alapterületnek köszönhetően került kialakításra a két hálószoba 2 fürdőszobával és egy különálló WC-vel, illetve a mai modern megoldások közé tartozó hatalmas nappali, konyhával és étkezővel. 

A nappalit igazán különlegessé a kanapé mögött található gipszstukkó és olasz burkolat teszi. A konyhában a nappalival harmonizáló, gyönyörű, óriási burkolatból készült konyha pult került beépítésre. Hálószobákban található ágyak mögött is a nappali stílusát és elemeit követi, melyeket led világítások teszik még hangulatosabbá. Előszobában és a nappaliban is nagy hangsúlyt kapnak az egyedileg ide tervezett és gyártott exkluzív bútordarabok. Az előszobában egy óriási tükör került, melynek különlegessége, hogy minden oldala fazettázva van, így kölcsönözve egyedülállóbb hatást. A szobák másik hangsúlyos elemei az egyedi tervek alapján készült design komódok és gardróbszekrények, melyek rengeteg rakodó felületet biztosítanak.

A lakás teljesen gépesített, mosógéppel, beépített konyhával, klímákkal és falfűtéssel.

A fürdőszobákban kiváló minőségű szaniterek (Grohe, Villeroy& Boch) és a lakás stílusához illő olasz design burkolatok kerültek.

A nappaliban és hálószobákban smart TV-k , illetve klímák került beépítésre. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern hangulatúvá.