XIII. Kerület, Szent István körút 100 m2

Alapterület: 100m2
Építés éve: 2022
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 2
Fürdőszobák száma: 2
Státusz: elkészült 2022. III. negyedév

Extrák: LED világítás, Klíma, 5.1 Házimozi-rendszer, Hangszigetelés, Blanco mosogató, Egyedileg gyártott bútorok, Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf, Onxy bárpult

Szent István körúton készült el ez 100 m2-es, erkélyes lakás, amelytől pár perc sétára található a Víg színház. 

A lakás adottságait kihasználva került kialakításra a két szoba két fürdőszobával, illetve egy tágas  nappali konyhával és étkezővel. A konyhában található fehér Onyx bárpult változtatható világításával rendkívül hangulatossá varázsolja az egész teret.

A nappaliban és a hálószobákban egyedileg tervezett és gyártott bútorok kerültek. A berendezést és a dekorációt egyszerű formák és otthonosság érzését kiváltó pasztelltónusok jellemzik, amelyek modern, elegáns összképet adnak, kerülve a zsúfoltságot. A nappaliban egy gyönyörű bronztükör került, ezzel is növelve a tereket. A hálószobákban található ágyak egyedileg ide tervezett kárpit fejvégeket kaptak, melyek mögött led világítások, illetve szintén bronztükrök teszik még izgalmasabbá az enteriőrt. 

Sok természetes fény jut be, viszont a világításnak is nagy szerepe volt a helyiségek kialakításában, amelyet ledes fényforrások biztosítanak. 

A nappaliban és hálószobákban smart TV-k , 5.1-es házimozi rendszer, illetve klímák került beépítésre. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern hangulatúvá.

Különleges mintázatú burkolatok, Marburg mosható tapéták, díszítőfelületek, textilek és egyéb kiegészítő elemek is kellő eleganciával párosulnak.

Padló- és falfűtés került kialakításra, a hőmérséklet helyiségenként szabályozható egy mobil termosztát segítségével.