VI. Kerület, Lázár utca 150 m2

Alapterület: 150m2
Építés éve: 2022
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 3
Fürdőszobák száma: 3
Státusz: elkészült 2022. I. negyedév

Extrák: LED világítás, Klíma, 5.1 Házimozi-rendszer, Hangszigetelés, Blanco mosogató, Egyedileg gyártott bútorok, Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf, Onxy bárpult

Lázár utcában készült el ez 150 m2 lakás, amelynek nappalijából, illetve erkélyéről gyönyörű kilátás nyílik az Operára, illetve a Szent István Bazilikára. 

A nagy alapterületnek köszönhetően került kialakításra a három hálószoba három fürdőszobával, illetve a mai modern megoldások közé tartozó hatalmas nappali konyhával és étkezővel. 

Előszobában és a nappaliban is nagy hangsúlyt kapnak az egyedileg ide tervezett és gyártott exkluzív bútordarabok. A nappaliban egy óriási bronztükör került, melynek különlegessége, hogy minden oldala fazettázva van, így kölcsönözve egyedülállóbb hatást. A konyhában egy gyönyörű, fehér Onyx bárpult került beépítésre, amely megvilágítva sokkal hangulatosabbá teszi a teret. Hálószobákban található ágyak egyedileg ide tervezett kárpit fejvégeket kaptak, melyek mögött led világítások teszik minél hangulatosabbá. A szobák másik hangsúlyos elemei az egyedi tervek alapján készült design komódok és gardróbszekrények, melyek rengeteg rakodó felületet biztosítanak.

A lakás teljesen gépesített, mosógéppel, beépített konyhával, klímákkal és falfűtéssel.

A fürdőszobákban kiváló minőségű szaniterek (Grohe, Villeroy& Boch) és a lakás stílusához illő olasz design burkolatok (Marazzi) kerültek.

A nappaliban és hálószobákban smart TV-k , 5.1-es házimozi rendszer, illetve klímák került beépítésre. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern hangulatúvá.