V. Kerület, Steindl Imre utca 110 m2

Alapterület: 110m2
Építés éve: 2021
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 2
Fürdőszobák száma: 2
Státusz: elkészült 2021. III. negyedév

Extrák: LED világítás, Klíma, 5.1 Házimozi-rendszer, Hangszigetelés, Gránit mosogató, Egyedileg gyártott bútorok, Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf

Tulajdonostól eladó az V. kerületben, kiváló helyen ez a magas minőségben felújított, tágas luxuslakás. Az ingatlan a rendezett társasház első emeletén található.

A lakás belső tereit teljesen újragondolták a belsőépítészek, így kihasználva annak adottságait. Kialakításra került kettő hálószoba kettő fürdővel, valamint egy tágas, amerikai konyhás nappali, ahonnan nyílik egy erkély is, melyre kiállva a Dunát látjuk.

Tervezők egy letisztult, elegáns, világos, modern megoldású ingatlanra törekedtek.

Tervek között szerepelt a mai modern megoldások közé tartozó nappali, konyha és étkező egyterűsége, s így egy közösségi térré formálása is.

A konyha modern, gépiesített (gorenje) és több tárolási lehetőség is biztosított. A bútorokat magasfényű frontok és karakteres munkalap.

A fürdőszobákban kiváló minőségű szaniterek (Grohe, Villeroy& Boch) és a lakás stílusához illő olasz design burkolatok (Marazzi) kerültek. A beépített finn szauna növeli a luxus érzetet.

A nappaliban és hálószobákban smart TV-k , 5.1-es házimozi rendszer, illetve klímák került beépítésre. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern hangulatúvá.

Különleges mintázatú burkolatok, Marburg mosható tapéták, díszítőfelületek, textilek és egyéb kiegészítő elemek is kellő eleganciával párosulnak.

Padló- és falfűtés került kialakításra, a hőmérséklet helyiségenként szabályozható egy mobil termosztát segítségével.