VI. Kerület, Nagymező utca 100 m2

Alapterület: 100m2
Építés éve: 2022
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 2
Fürdőszobák száma: 2
Státusz: elkészült 2022. III. negyedév

Extrák: LED világítás, Klíma, Hangszigetelés, Gránit mosogató, Egyedileg gyártott bútorok, Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf, Lebegő mennyezet, Kárpitozott hátfal, JBL hangrendszer

A Nagymező utcában, mindössze pár lépésnyire az Andrássy és Bajcsy-Zsilinszky úttól készült el a modern, világos, tágas luxuslakás.

 
A belsőépítészek nagy hangsúlyt fektettek a minél praktikusabb elrendezésre, ezzel is minél jobban kihasználva a lakás adottságait. Így került kialakításra 2 hálószoba, 2 fürdőszoba,  tágas konyhával, és egy nappali étkezővel. A tervek során meg akartuk tartani az eredeti nagypolgári hangulatot, ehhez építettük hozzá az egész lakást.
 
Különleges egyedi megoldások a tálcaként lebegő mennyezetek, az egyedi mennyezeti gipsz stukkókkal. Amit körben a led szalagok méginkább kiemelnek. Mindehhez különleges megjelenést adnak a csillárok.
 
A nappaliban egyedileg a Kenway Propertynek gyártott bútorok között különleges a gombokkal behúzott plüss kanapé és a padlótól mennyezetig tartó bronz tükör.
 
A lakásban az összes bútor egyedileg tervezett és gyártott exkluzív darab. Minden térben található egy-egy jól kihasználható bútor, így például az előszobában lévő szekrénysor is rengeteg rakodófelületet biztosít az ott lakók számára . A lakás teljesen gépesített,  mosógéppel, mosogatógéppel, beépített konyhával, klímákkal és falfűtéssel. 
 
Hálószobák hátfalait egyedileg ide tervezett kárpitok teszik otthonosabbá, amik egyben vannak az ágytestekkel.