I. kerület, Várfok utca 90 m2

Alapterület: 90 m2
Építés éve: 2019
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 3
Fürdőszobák száma: 2
Státusz: elkészült 2019 III. negyedév
 
Extrák: LED világítás, Klíma, 5.1 Házimozi-rendszer, Hangszigetelés, Gránit mosogató, Egyedileg gyártott bútorok, Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf

Az ingatlan Budapest I. kerületében található, a Széll Kálmán tértől illetve a Bécsi Kaputól pár perc sétára.

A felújítás során minden nyílászárót kicseréltünk, melyek a belváros zaját teljesen kiszűrik, továbbá minden szomszéddal határos fal hangszigeteléssel láttunk el, növelve az itt lakó komfort érzetét. 

Az amerikai konyhának köszönhetően az amúgy is tágas nappali még nagyobbnak tűnik. A nappaliban és hálószobákban az egyedi tervezésű bútorok mellet az olasz Alf Italia Teodora bútorcsalád termékei is megtalálhatóak.

A nappaliból nyíló hálószobákban megtalálható beépített gardróbszekrényeknek köszönhetően rengeteg pakoló felület áll rendelkezésre.

A hálószobákba tervezett falplasztika LED-es megvilágítással rendelkezik, különleges hatást keltve.

A konyha teljesen felszerelt és gépesített (Gorenje, Electrolux és Zanussi gépek), a konyha bútor szintén egyedi tervek alapján készült. 

A fürdőszobákba magas minőségű burkolatok és szaniterek (Grohe, Teka) kerültek kiválasztásra, továbbá a tükrök is egyedi tervek alapján, kézműves technikával készültek. 

A luxus hatást növelve a nappaliban kiváló minőségű 5.1-es házimozi rendszer került beépítésre Smart TV-vel, ezen kívül az egyik hálószobába is szintén bekerült egy-egy Smart TV. 

A dekorációk mind aprólékos kézimunka eredményei, melyek igazán impozánssá varázsolják az ingatlant.