V. Kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 87 m2

Alapterület: 87 m2
Építés éve: 2017
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 2
Fürdőszobák száma: 2
Státusz: elkészült 2018. I. negyedév

Extrák: LED térplasztika, Klíma, 5.1 Házimozi-rendszer, Tölgy beltéri ajtók, Hangszigetelés, Bárpult, Gránit mosogató, LED világítás, Egyedileg gyártott bútorok, Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf

A Bajcsy-Zsilinszky úton, a Nyugati Pályaudvar közvetlen szomszédságában készült el ez a modern luxuslakás.

Az egyedi hangulatú, világos lakás kialakításakor a fenntarthatóságra és a minőségre törekedtek a belsőépítészek, melynek következtében minden falfelület, minden tapéta mosható. A lakás teljes világítását LED-es fényforrások biztosítják.

A  2 hálószobás  és 2 fürdőszobás ingatlanban padló és falfűtés van, minden helyiség hőmérséklete külön szabályozható mobil termosztáttal. Az ide készült natúr tölgy beltéri ajtókba a mennyezet mintáját belemarták, ezzel is növelve a modern hatást.

Az egyedileg ide tervezett fal plasztikák LED-es világítással kombinálva teszik igazán impozánssá a lakást. Hasonlóan különleges megoldás a gipszkarton mennyezet, illetve a kézzel készült lámpatestek. Magas minőségű tapétákat használva, igényes falfelületeket kaptunk. A dekorációk egytől egyig kézi munka eredményei, amik mind méretükkel mind különleges formatervükkel lenyűgöző hatást keltenek.

A modern lakások elengedhetetlen kelléke a hig-tech mozi élmény, így a nappaliban 5.1-es házimozi rendszer került beépítésre, Smart Tv-vel. 
A fürdőszobákba minőségi, modern hatású burkolatok kerültek kiválasztásra, prémium szaniterekkel.

A kifejezetten ide tervezett konyha beépített gépekkel (Gorenje) és gránit mosogatóval felszerelt. A konyhasziget előtt még egy Onyx bárpult is helyet kapott, melynek különleges megvilágítása igazán hangulatossá tudja varázsolni az egész nappalit. 

Az extrák közé tartozik a távirányítású motoros redőny, a klíma, a falba süllyesztett széf, illetve az érintőképernyős riasztórendszer is.

A falak hangszigeteltek a lakók komfortérzetének növelése érdekében.

Elegáns, nyugalmat árasztó lakás luxus környezetben, a belváros szívében.