VI. Kerület, Régi posta utca 170 m2

Alapterület: 170m2
Építés éve: 2013
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 3
Fürdőszobák száma: 3
Státusz: elkészült 2013. III. negyedév

Extrák: újra legyártott juhar nyílászárók, motoros redőny, automata öntözőrendszer, klíma, 5.1 házimozi rendszer, finn szauna, hangszigetelés, bárpult, led világítás, 3D-s egyedi térplasztikák, helyiségenként hőfok szabályozás, Marburg tapéták, márvány kád, 3D televíziók, projektor, motoros vászon.

A Régi posta utcában készült el ez a magas emeleti, erkélyes, modern luxus lakás. Az ingatlan a Váci utca mellett helyezkedik el, ablakai a Szervita térre néznek. 

A lakásban négy hálószoba három fürdőszobával került  kialakításra, illetve hatalmas nappali konyhával és étkezővel, ezzel is sokkal világosabbá, tágasabbá és hangulatosabbá téve a teret. A nappaliban és a hálószobákban egyedileg ide tervezett mennyezeti lámpák, 3D-s tér plasztikák készültek. A tervezők nagy hangsúlyt fektettek a terek minél praktikusabb kihasználásra. 

Az átalakítás során 73 m2-es nappaliban konyha és bárpult kapott helyet ebben a nagypolgári lakásban. A konyha modern, gépiesített (Gorenje Oraito) és több tárolási lehetőség is biztosított. A bútorokat magasfényű frontok és karakteres munkalapok jellemzik. 

A tervezésnél fontos szerepet  kapott a környezettudatos világítás technika használata, így minden világítást led-es fényforrások biztosítanak. A beltéri ajtók újragyártásuknál ügyeltek, hogy az eredeti stílusjegyeket megőrizzék.

 

A fürdőszobákban kiváló minőségű szaniterek (Grohe, Villeroy& Boch) és a lakás stílusához illő olasz design burkolatok (Marazzi) kerültek.

A nappaliban és hálószobákban smart TV-k , 5.1-es házimozi rendszer, illetve klímák került beépítésre. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern hangulatúvá. 

A lakásban padló fűtés és falfűtés került kiépítésre, amelyek minden helyiségben kaptak egy külön hőfok szabályozási mobil termosztátot. A modern lakások elengedhetetlen kelléke a high-tech mozi élmény, így minden szoba fel van szerelve 5.1-es házimozirendszerrel és projektor motoros vászonnal.