VI. kerület, Nagymező utca 105 m2

Alapterület: 105 m2
Építés éve: 2019
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 3
Fürdőszobák száma: 2
Státusz: elkészült 2019 II. negyedév

Extrák: LED világítás, Klíma, 5.1 Házimozi-rendszer, Egyedileg gyártott fa beltéri ajtók, Hangszigetelés, Bárpult, Gránit mosogató, Egyedileg gyártott bútorok, Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf

A Nagymező utcában, a Bajcsy-Zsilinszky úthoz közel készült el ez a kiváló adottságokkal rendelkező, tágas lakás, mindössze pár perc sétára a Szent István Bazilikától. 

Az világos lakás kialakításakor a fenntarthatóságra és a minőségre törekedtek a belsőépítészek, melynek következtében minden falfelület, minden tapéta mosható. A lakás teljes világítását LED-es fényforrások biztosítják.

A  3 szobás  és 2 fürdőszobás ingatlanban padló és falfűtés van, a hőmérséklet mobiltermosztáttal helyiségenként szabályozható.

Az ide tervezett bútorok mind aprólékos kézimunka eredményei. A nappaliból nyíló hálószobákban megtalálható beépített gardróbszekrényeknek köszönhetően rengeteg pakoló felület áll rendelkezésre.

A konyha teljesen felszerelt és gépesített (Gorenje, Electrolux és Zanussi gépek), a konyha bútor szintén egyedi tervek alapján készült. Díszítőelemként egy hideg-meleg fénnyel megvilágított onyx bárpult zárja le a konyhaszigetet, ami igazán impozánssá varázsolja ezt a helyiséget.

A fürdőszobákba magas minőségű burkolatok és szaniterek (Grohe, Teka) kerültek kiválasztásra, továbbá a tükrök is egyedi tervek alapján, kézműves technikával készültek. 

A luxus hatást növelve a nappaliban kiváló minőségű 5.1-es házimozi rendszer került beépítésre Smart TV-vel, ezen kívül a hálószobákba is szintén bekerült egy-egy Smart TV. 

A dekorációk mind aprólékos kézimunka eredményei, melyek igazán impozánssá varázsolják az ingatlant. 

Elegáns, nyugalmat árasztó lakás az ott lakó minden igényét kielégítve luxus környezetben a belváros szívében.