V. Kerület, Nagymező utca 84m2

Alapterület: 84 m2
Építés éve: 2018
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 2
Fürdőszobák száma: 2
Státusz: elkészült 2018. IV. negyedév

Extrák: LED világítás, Klíma, 5.1 Házimozi-rendszer, Hangszigetelés, Gránit mosogató, Egyedileg gyártott bútorok, Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf

Ez az apartman Budapest 6. kerületében található, az Operett Színház közelében. Ez a lakás ideális azok számára, akik szeretik a nagyvárosi életet, és különleges lakást keresnek, ahol az egyedi tervezési megoldások, minőségi megvalósítások jellemzők.

A két hálószobás és két fürdőszobás lakás legszembetűnőbb különlegessége az egyedileg ide tervezett és gyártott  mennyezet a nappaliban és a hálószobákban. A felújítás során a belsőépítészek törekedtek a minőségre és a minél praktikusabb megoldásokra. 

A konyha teljesen felszerelt és gépesített. A fürdőszobákba magas minőségű burkolatok és szaniterek (Grohe, Villeroy& Boch) kerültek kiválasztásra, továbbá a tükrök is egyedi tervek alapján, kézműves technikával készültek. 

Különleges mintázatú burkolatok, Marburg mosható tapéták, díszítőfelületek, textilek és egyéb kiegészítő elemek is kellő eleganciával párosulnak

Padló- és falfűtés került kialakításra, a hőmérséklet helyiségenként szabályozható egy mobil termosztát segítségével.

A luxus hatást növelve a nappaliban kiváló minőségű 5.1-es házimozi rendszer került beépítésre Smart TV-vel.

Az egyedi hangulatú, világos lakás kialakításakor a fenntarthatóságra és a minőségre törekedtek a belsőépítészek, melynek következtében minden falfelület, minden tapéta mosható. (Marburg) A lakás teljes világítását LED-es fényforrások biztosítják.
A lakásban fa külső és belső nyílászárók találhatók. Elegáns, nyugalmat árasztó lakás az ott lakó minden igényét kielégítve luxus környezetben a belváros szívében.