I. kerület, Mészáros 100 m2

Alapterület: 100 m2
Építés éve: 2018
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 2
Fürdőszobák száma: 2
Státusz: elkészült 2018 III. negyedév

Extrák: LED világítás, Klíma, 5.1 Házimozi-rendszer, Egyedileg gyártott fa beltéri ajtók, Hangszigetelés, Bárpult, Gránit mosogató, Egyedileg gyártott bútorok, Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf

Ez a felújított apartman a Naphegy tér közelében található, mindössze néhány perc sétára a Várnegyedtől. A felújítás során a belsőépítészek törekedtek a minőségre és a minél praktikusabb megoldásokra.

Az ide tervezett bútorok mind aprólékos munka eredményei. A nappaliból nyíló hálószobákban megtalálható beépített gardróbszekrényeknek köszönhetően rengeteg pakoló felület áll rendelkezésre.

A konyha teljesen felszerelt és gépesített (Gorenje, Electrolux és Zanussi gépek), a konyha bútor szintén egyedi tervek alapján készült. Díszítőelemként egy hideg-meleg fénnyel megvilágított onyx bárpult zárja le a konyhaszigetet, ami igazán impozánssá varázsolja ezt a helyiséget.

A fürdőszobákba magas minőségű burkolatok és szaniterek (Grohe, Teka) kerültek kiválasztásra, továbbá a tükrök is egyedi tervek alapján, kézműves technikával készültek. 

A luxus hatást növelve a nappaliban kiváló minőségű 5.1-es házimozi rendszer került beépítésre Smart TV-vel, ezen kívül a hálószobákba is szintén bekerült egy-egy Smart TV. 

A berendezést és a dekorációt egyszerű formák és otthonosság érzését kiváltó pasztelltónusok jellemzik, amelyek modern, elegáns összképet adnak, kerülve a zsúfoltságot.

Elegáns, nyugalmat árasztó lakás az ott lakó minden igényét kielégítve luxus környezetben a belváros szívében.