II. Kerület, Margit körút 128m2

Alapterület: 128m2
Építés éve: 2020
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 3
Fürdőszobák száma: 2
Státusz: elkészült 2020. I. negyedév

Extrák: LED világítás, Klíma, 5.1 Házimozi-rendszer, Hangszigetelés, Gránit mosogató, Egyedileg gyártott, kőris bútorok, Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf, Onyx bárpult

A budai belvárosban, a Margit körúton helyezkedik el ez a gyönyörű, parkra néző panorámával rendelkező két erkélyes luxuslakás.
Az ingatlan a liftes társasház első emeletén található.

Két hálószoba és két fürdőszoba teszi igazán kényelmessé ezt a napfényben úszó lakást. A nappaliban és a hálószobákban az egyedileg ide tervezett és gyártott gipszmennyezet Rose Gold tükörbetétekkel aprólékos kézimunka eredménye. Szintén különlegessége a lakásnak a Kenway Property által tervezett, kőrisfából készült, külön e lakásra szabott exkluzív bútorok. A nappaliból nyíló hálószobában található beépített gardróbszekrénynek köszönhetően megannyi tárolóegység áll rendelkezésre.

A konyha teljesen felszerelt és gépesített (Gorenje Oraito), ahol helyet kapott egy Onyx bárpult és egy konyhasziget is.

A fürdőszobákban magas minőségű burkolatok (Marazzi) és szaniterek (Grohe, Villeroy& Boch) kerültek beépítésre. A folyosón és a nappaliban egyedi tükörfalak növelik a térérzetet. 

A nappaliban kiváló minőségű 5.1-es házimozi rendszer került beépítésre okostévével, ezen kívül a hálószobákban is megtalálható egy-egy okostévé. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern hangulatúvá.

A lakás kialakításakor a belsőépítészek a fenntarthatóságra és a minőségre egyaránt törekedtek. Minden falfelület és minden tapéta (Marburg) mosható, továbbá a lakás teljes világítását környezetbarát LED-es fényforrások biztosítják.
A lakásban az exkluzív kőrisfa belső ajtók mellett hangszigetelt, műanyagból készült utcafronti nyílászárók találhatóak. Az utcafront végig hangszigetelt, Akusto rendszerrel épült meg, így a budai belvárosi forgatag zaja egyáltalán nem hallatszik be a lakásba. 

A 3 szobás és 2 fürdőszobás ingatlanban padló- és falfűtés került kialakításra, a hőmérséklet helyiségenként szabályozható egy mobil termosztát segítségével.

Elegáns, nyugalmat árasztó, teljesen berendezett lakás, amely új tulajdonosa minden igényét kielégíti, luxus környezetben, a budai belváros szívében, a megújult Millenáris Parkra néző panorámával.