V. Kerület, Kecskeméti utca 125 m2

Alapterület: 125 m2
Építés éve: 2014
Fűtés: Ház központi, Padló-Falfűtés
Szobák száma: 3
Fürdőszobák száma: 2
Státusz: elkészült 2014. II. negyedév

Extrák: Motros Redőny, LED-es térplasztika, Automata öntözőrendszer, Klíma, 5.1 Házimozi-rendszer, Juhar beltéri ajtók,Hangszigetelés, Bárpult, Gránit konyhapult, Gránit mosogató, Led világítás, Gardrób, Projektor-motoros vászon.

Szent István körúton készült el ez 100 m2-es, erkélyes lakás, amelytől pár perc sétára található a Víg színház. 

A lakás ablakai és erkélye a Kecskeméti utcára néznek. Különleges modern hangulata van a az egyedileg ide készült mennyezeti világításnak és 3d-s térplasztikáinak köszönhetően. A kivitelezés során a fenntarthatóságra és a minőségre törekedtek a belsőépítészek. Ennek következtében minden falfelület mosható, minden tapéta mosható. A lakás teljes világítását LED-es fényforrások biztosítják. A nappali 65 m2 amiben helyet kapott egy amerikai konyha, és egy bárpult is. A konyhában gránit munkapult és gránit mosogató található, ami a magas fényű fekete akrill előlapokkal igazi luxus érzetet nyújt.

3 Hálószoba 2 Fürdőszoba tartozik hozzá. A lakásban padló és falfűtés van, minden helyiség külön szabályozható mobil termosztáttal van ellátva. Minden beltéri ajtó újra lett gyártva Juharból, ezek egyedileg ide készült magasfényű ajtók amik kölönleges ékszerei a lakásnak. A berendezést a KARE Design az Id Design és a Bo Concept magas minőségű design bútorai alkotják.


 
 

A modern lakások elengedhetetlen kelléke a hig-tech mozi élmény, így minden helyiségben 5.1-es házimozi rendszer van, mindehez a nappaliban projektor és motoros vászon illetve 3D Tvk, blu ray lejátszókkal.Az extrák közé tartoznak a távirányítású motoros redőnyök.

A lakáshoz 2 fürdőszoba tartozik, a nagyobbik fürdőben egy Ravak hidromasszázs kád teszi még kellemesebbé az itt lakók mindennapjait. A fürdőszoba burkolatok Grespana spanyol gyárból érkeztek, a szaniterek Duravit, Grohe, és Teka márkájuak.

A konyhában egyedileg ide készült Olasz konyha ahol magasfényű akril előlapok, és gránit munkapult illetve gránit mosogató tálca található.

Az itt lakó komfort érzetét növeli hogy az összes szomszédokkal határolt falat hangszigeteléssel látták el.

A lakás idális azok számára akik a belvárosi pezsgést kedvelik és különleges lakást keresnek ahol egyedi design megoldások a minőségi kivetelezéssel párosulnak.