IX. Kerület, Ráday utca 110 m2

Alapterület: 110 m2
Építés éve: 2015
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 3
Fürdőszobák száma: 2
Státusz: elkészült 2015. II. negyedév

Extrák: Motoros redőny, LED térplasztika, Klíma, 5.1 Házimozi-rendszer, Juhar beltéri ajtók, Hangszigetelés, Bárpult, Gránit mosogató, Led világítás, Gardrób, Marburg tapéták.

Az IX.kerület közkedvelt sétáló utcájában, a Ráday utcában készült el ez a  110 nm2-es, 2 hálós, 2 fürdős, finnszaunás, garderobe szobás , magas minőségben felújított fiatalos modern lakás.

Az ingatalan kívűl-belül szép, liftes ház 4. emeletén található, ebből adódóan nagyon világos. A lakás ablakai a Ráday utcára néznek, mivel magasemeleti ezért rendkívül csendes. Az elrendezésnél fontosnak tartottuk a két teljesen elkülöníthető lakrész kialakítását. 

Különlegessége, az egyedileg ide tervezett fal plasztikák, amelyek LED-es világítással kombinálva teszik igazán impozánssá a lakást. Hasonlóan különleges megoldás,a gipszkarton mennyezet, illetve kézzel készült lámpatestek. A Marburg Gloockler tapétáit használva,igényes minőségi falfelületeket kaptunk.

A lakás különlegessége a téglatest alakú mintázat amely több helyen is visszaköszön. A nagy hálószoba ágy feletti részén, a bárpulton és az összes ajtó mintája is ez.

A lakásban padló és falfűtés van,  és külön szabályozható mobil termosztáttal van ellátva. Minden beltéri ajtó újra lett gyártva Juharból, ezek egyedileg ide készült magas fényű ajtók, amik aprólékos kézimunkával készülnek.

A fürdőszobákban is magas minőségű burkolatok, szaniterek lettek kiválasztva.
A konyha beépített gépekkel Gorneje Oraito, pultba süllyesztett konektorral, gránit mosogatóval felszerelt.

Minden helységben távirányítóval vezérelt motoros redőny, légkondicionálás,  és 5.1-es házimozi rendszer működik.

A szobákban Marburg tapéták kerültek, az egyedileg ide készült 3D-térplasztikák köré. Ezek a dekorációk egytől egyig kézi munka eredményei amik mind méretükkel mind egyedi formatervükkel igazán modern hatást keltenek.

Az itt lakó komfort érzetét növeli hogy az összes szomszédokkal határolt falat hangszigeteléssel láttuk el.

A lakás ideális azok számára akik kedvelik a belvárosi hangulatot, egy igazán modern entriörben, a belváros szívében.