V. Kerület, Andrássy út 4. lakás 197 m2

Alapterület: 197 m2
Terasz: 57 m2
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 3
Fürdőszobák száma: 3
Státusz: elkészült 2017. I. negyedév

Extrák: LED világítás, 5.1 Házimozi-rendszer, Hangszigetelés, Gránit mosogató, Egyedileg gyártott bútorok, Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf, Onxy bárpult, Rejtett légkondicionáló, Dióajtók, Valentino és La Fabrica csempe, Alf Italia bútorok, Okos otthon rendszer, Jacuzzi, Terasz, Szauna

Ez a kiváló minőségű, új, modern, 197 nm -es apartman 3 szobával, 3 fürdőszobával, szaunával és jakuzzival várja vendégeit az Andrássy utcában, közvetlenül a Bazilica mellett. Budapest V. kerületében, kiváló helyen található. Az ingatlan egy gyönyörű, klasszikus ház 4. emeletén található. Köszönhetően a hatalmas ablakoknak, a lakás rendkívül világos, napfényes.

Maga a lakás letisztult színvilágával, modern burkolataival harmonikus hatást kelt. Kialakításra került három hálószoba három fürdővel, egy szaunával, valamint egy tágas, amerikai konyhás nappali erkéllyel. Az egyedi tervezésű fali megoldások LED világítással kombinálva igazán impozánssá teszik a lakást. 

A kézzel készített gipsz mennyezet szintén különleges megoldás. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern hangulatúvá. Különleges mintázatú burkolatok, Marburg mosható tapéták, díszítőfelületek, textilek és egyéb kiegészítő elemek is kellő eleganciával párosulnak.

Az intelligens otthoni rendszer vezérli a padlófűtést, motoros ablakokat, árnyékoló rendszereket, fűtést, légkondicionálót, világítást az egész lakásban és a riasztórendszereket. Az előre programozott profiloknak köszönhetően egy gomb megnyomásával az összes lámpa kigyullad, vagy épp élesíti a riasztórendszert, beállítja az előírt hőmérséklete

Minden belső ajtó diófából készült. A mennyezeti világítás az ajtók díszítésében is visszatér. Az ajtók színe megegyezik a bútorok színével, s egyedülállóan csiszolt és kiváló minőségűek.

A fürdőszobákban is kiváló minőségű burkolatok vannak (Valetino, La Fabrica), emellett magas minőségű szaniterekkel vannak felszerelve (pl. Duravit, Grohe termékek). Itt is a bútorok és még a törölközőszárítók is egyedi tervezésűek.

A konyhabútor Olaszországból származik, a konyhasziget előtt egy speciális Onyx bár található. A konyhai eszközök a Bosch Design berendezései, gránit mosogatóval.

A tetőteraszon található egy jakuzzi is, amely gyönyörű panorámával  néz a városra.