XI. kerület, Bartók Béla út 150 m2

Alapterület: 150m2
Építés éve: 2019
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 4
Fürdőszobák száma: 2
Státusz: elkészült 2019 IV. negyedév

Extrák: LED világítás, Klíma, 5.1 Házimozi-rendszer, Hangszigetelés, Gránit mosogató, Egyedileg gyártott bútorok, Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf, Gardróbhelyiség, Motoros redőnyök.

Az ingatlan Budapest XI. kerületében található a Szabadság hídtól valamint a Gellért fürdőtől pár perc sétára.


A lakás a kívül-belül szép, liftes társasház első emeletén található, erkélye a Bartók Béla útra néz. 


Az amerikai konyhának köszönhetően az amúgy is hatalmas nappali rész még tágasabbnak tűnik, a maga 60 négyzetméterével igazán impozáns hatást kelt.

A nappaliból nyíló hálószobákban megtalálható beépített gardróbszekrényeknek köszönhetően rengeteg pakoló felület áll rendelkezésre, mi több a lakás méretéből adódóan még egy gardróbhelyiség is kialakításra került.  A hálószobákba tervezett fal díszítése LED-es megvilágítással rendelkezik, elegáns hatást keltve.


A konyha teljesen felszerelt és gépesített (Gorenje, Electrolux és Zanussi gépek), a konyha bútor szintén egyedi tervek alapján készült. Az ide került Onyx bárpult hideg-melegfényű megvilágításával feldobja az egész nappalit. 


A fürdőszobákba magas minőségű burkolatok és szaniterek (Grohe, Teka) kerültek kiválasztásra, továbbá a tükrök is egyedi tervek alapján, kézműves technikával készültek, a fürdőszobából nyíló finn szauna növeli a luxus hatást. 


A nappaliba kiváló minőségű 5.1-es házimozi rendszer került beépítésre Smart TV-vel, ezen kívül még kettő hálószobába is szintén bekerült egy-egy Smart TV. 


A dekorációk mind aprólékos kézimunka eredményei, melyek igazán impozánssá varázsolják az ingatlant.