V. Kerület, Andrássy út 1. lakás 170 m2

Alapterület: 170 m2
Terasz: 97 m2
Építés éve: 2016-2017
Fűtés: Padló-Falfűtés
Szobák száma: 3
Fürdőszobák száma: 3
Státusz: elkészült 2017. I. negyedév

 

Extrák: LED világítás, Klíma, 5.1 Házimozi-rendszer, Hangszigetelés, Gránit mosogató, Egyedileg gyártott bútorok Mosható falfelületek, Falba süllyesztett széf, Onxy bárpult

Ez a kiváló minőségű, újonnan kialakított, modern, 170 nm -es apartman 3 szobával, 3 fürdőszobával és szaunával, jakuzzival várja vendégeit az Andrássy utcában, közvetlenül a Bazilica mellett. Az ingatlan egy gyönyörű, klasszikus ház 4. emeletén található. Az apartmanhoz egy hatalmas terasz is tartozik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Citadellára, a Bazilikára, az Andrássy utcára és a budai hegyekre.

A lakás különlegessége, hogy gyönyörű kilátás nyílik a Szent István bazilikára, amely igazán hangulatos éjszaka a városi fények mellett.

Az egyedi tervezésű fali megoldások LED világítással kombinálva igazán impozánssá teszik a lakást. A kézzel készített gipsz mennyezet szintén különleges megoldás. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern hangulatúvá. Különleges mintázatú burkolatok, Marburg mosható tapéták, díszítőfelületek, textilek és egyéb kiegészítő elemek is kellő eleganciával párosulnak.

Az intelligens otthoni rendszer vezérli a padlófűtést, motoros ablakokat, árnyékoló rendszereket, fűtést, légkondicionálót, világítást az egész lakásban és a riasztórendszereket. Az előre programozott profiloknak köszönhetően egy gomb megnyomásával az összes lámpa kigyullad, vagy épp élesíti a riasztórendszert, beállítja az előírt hőmérséklete

Minden belső ajtó diófából készült. A mennyezeti világítás az ajtók díszítésében is visszatér. Az ajtók színe megegyezik a bútorok színével, s egyedülállóan csiszolt és kiváló minőségűek.

A kettő fürdőszobájában van, ahol egy Ravak hidromasszázs kád is megtalálható, amely kényelmesebbé teszi az itt tartózkodást.

A fürdőszobákban is kiváló minőségű burkolatok vannak (Valetino, La Fabrica), emellett magas minőségű szaniterekkel vannak felszerelve (pl. Duravit, Grohe termékek). Itt is a bútorok és még a törölközőszárítók is egyedi tervezésűek.

A konyhabútor Olaszországból származik, a konyhasziget előtt egy speciális Onyx bár található. A konyhai eszközök a Bosch Design berendezései, gránit mosogatóval.

Minden szobában van intelligens otthon rendszerrel vezérelt elektromos redőny, elektromos ablak, beépített légkondicionáló, 5.1. otthoni videorendszer, teljes HD projektor, amely 4m x 3m beépített motorvászonnal működik.

A tetőteraszon található egy jakuzzi is, amely gyönyörű panorámával  néz a városra.